Kripto Paralar’da Büyük Panik

İngiltere de yayınlanan haberlerde kripto paralar da korku uyandırdı. Kripto paralar büyük risk taşımaktadır. İngiltere kripto paraya yatırım yapanların kaybetmeye karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyarı da bulundu.
Londra da yapılan bir habere göre kripto paralara yatırım yapmayı düşünenler dikkatli olmalıdır. Yoksa tüm paralarını kaybetmeye karşı hazırlıklı olsunlar diye duyurularda bulundu.
İngiltere Mali Davranış Otoritesinden pazartesi günü kripto paralar ile yatırım yapanlar ya da borç verenler ürünlerin “çok yüksek riskler” taşıdığı konusunda herkesi uyarmaya başlıyor. Finansal hizmetlerde bazı firmaların daha çok getiri sağlamak amacıyla vaatlerde bulunan kripto paralara yatırımlar ve borç verme gibi olanaklar yarattığının farkında olduğunu bildirerek, yatırımcılarını korumak maksadıyla daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak bilinçli olmak gerektiğini açıklıyor.

Yatırımcıların kripto paralar ile yatırım yapmaları sonucunda tüm varlıklarını kaybedebileceği konusunda uyarılarını bir kez daha yeniliyor. Bunun için hazırlıklı olunmalı…
Mali Davranış Otoritesinde gelen uyarı ile, kripto para piyasalarında çok sert düşüş ve yükselişlerin olması bu da yatırımcıların kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu konusunda uyarılar da bulunmakla beraber, Bitcoin ve diğer alt Coinlerde pazartesi itibari ile yüksek düşüşün 170 milyar dolar olarak kayıp olduğunu bildirdi.
Geçen hafta Bitcoin’in yeni rekoruna 41.973 $ olarak imza attı. Belki de hükümetlerin teşvik ve desteği olursa enflasyona karşı bir koruyucu varlık olabileceği düşüncesi yatırımcıların ilgi odağı haline gelmiş görünüyor.