2024 Bitcoin Fiyat Tahmini: Gerçekçi Senaryolar!

Popüler bir analist, gelecek yıl için oldukça ilginç ve daha gerçekçi bir Bitcoin fiyat tahmini ortaya koyuyor.

Bitcoin, potansiyel BTC ETF onayının etkisiyle Adil Değer Katmanı direncini aşarak 38 bin dolara ulaştı. Analiz, BTC’nin 61.156 dolara kadar büyük bir direnç olmadan 60 bin doların üzerine çıkabileceğini gösteriyor.

Solana ve Cardano dahil altcoinler, Bitcoin durdukça değer kazanıyor; CryptoCon altcoinlerin göz ardı edilmemesi konusunda uyarıyor. Popüler kripto para birimi analisti ve tüccarı CryptoCon, olası fiyat aralıklarını belirlemek için log regresyon eğrilerini kullanan popüler bir ölçüm olan Adil Değer Katmanı adlı önemli bir Bitcoin direncinin yukarı doğru kırıldığını söyledi.

Aşağıdaki grafiğe göre BTC, alt ve üst katmanların ortasındaki mavi katman 4 olan Adil Değer Direncini kırdı. Fark edebileceğimiz gibi BTC, BTC ETF’nin potansiyel onayının ardından fiyatı bu hafta 38 bin dolara yükseldiğinde bu seviyeleri kırdı. Beyaz bölge 35 bin dolardan 65 bin dolara kadar değişiyor. Bu, BTC’nin 5. katmanın başladığı 61.156 dolara kadar görünür bir direnç olmadan 60.000’in üzerindeki seviyelere ulaşmaya hazır olabileceğini gösteriyor. “Bu hedefe tam olarak ulaşacağımızı sanmıyorum ancak 2019 gibi fiyatların gerçeğe uygun değer katmanı 4’ün üzerine çıktığı bir duruma çok dikkat edin. Bu muhtemel görünüyor.”

CryptoPotato’nun bildirdiği gibi analist, Fibonacci MVRV kullanılarak yapılan grafik analizine göre Bitcoin’in Aralık 2023 veya Ocak 2024’e kadar 47 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor. Bu popüler ölçüm, bir varlığın göreceli değerini, piyasa değeri ile gerçekleşen değeri karşılaştırarak değerlendirir. BTC 37 bin dolarda dururken, çok çeşitli Layer-1 koinleri ve DeFi tokenleri son haftalarda ve aylarda muazzam bir yükseliş fiyat hareketi gördü; en önemlisi Solana, Cardano, XRP ile DOGE ve SHIB gibi Memecoinler de çift haneli rakamlara ulaştı kazanır.

Görünüşe göre BTC artan ivmesini durdururken sermaye şu anda altcoinlere doğru dönüyor. Bununla birlikte CryptoCon, takipçilerini sırf Bitcoin’in hakimiyeti ele geçirdiği için altcoinleri görmezden gelmenin kritik bir hata olduğu konusunda uyardı.

Ünlü Analist Şaşırttı! Bitcoin'de 200.000 Dolar İçin Tarih Verdi › COINTURK